Alligo Aktie: Investera i Framtidens Industriföretag

alligo aktie

Aktieinfo

Alligo AB är noterad på Stockholmsbörsen, även känd som Nasdaq Stockholm. Aktiens ticker är ALLIGO. Bolaget är klassificerat inom sektorn Industrivaror och tjänster, och handlas på Mid Cap-listan. Aktiekursen kan följas i realtid via olika finansiella nyhetssidor och börsplattformar. Bolaget har även ISIN-kod SE0000412923 för identifiering av aktien.

Påverkansfaktorer

Kursen på Alligos aktie påverkas av flera faktorer. Företagets finansiella prestationer, inklusive omsättning, vinstmarginal och kassaflöde, spelar en central roll. Ekonomiska förhållanden inom industrisektorn och makroekonomiska indikatorer som BNP-tillväxt och räntor kan också påverka aktiekursen. Andra påverkansfaktorer inkluderar förändringar i ledningsgruppen, större företagsaffärer som förvärv och avyttringar, samt analystäckning och rekommendationer från stora investeringsbanker och analytiker.

Om företaget

Alligo AB är ett svenskt bolag med en lång historia inom distributions- och tjänsteverksamhet. Företaget är specialiserat inom försäljning av verktyg, förnödenheter och tjänster till professionella användare i industri- och byggsektorn. Alligo har en stark marknadsposition i Norden och är känt för sitt breda sortiment och höga servicegrad.

Tjänster

Alligo erbjuder ett omfattande utbud av produkter och tjänster, inklusive verktyg, maskiner, säkerhetsutrustning, arbetskläder och förnödenheter för industri och bygg. Förutom produktförsäljning erbjuder bolaget även tjänster som logistiklösningar, teknisk support och utbildning för sina kunder. De fokuserar på att tillhandahålla skräddarsydda lösningar som möter specifika kundbehov, vilket gör dem till en pålitlig partner för många företag.

Geografisk närvaro och kontor

Alligo har en stark geografisk närvaro i Norden, med huvudkontor i Sverige och flera filialer och distributionscenter spridda över hela regionen. Företaget har även verksamhet i Norge, Finland och Danmark, vilket gör det till ett av de ledande företagen inom sin sektor i Norden. Genom sitt omfattande nätverk kan Alligo erbjuda snabb och effektiv service till kunder i hela den nordiska regionen.

Rulla till toppen