Serstech aktie: Investera i innovativ teknologi

serstech aktie

Aktieinfo

Serstech är noterad på Nasdaq First North Growth Market med tickern SER. Aktien handlas i svenska kronor (SEK) och ingår i segmentet för mindre tillväxtaktier. Bolaget har en relativt låg handelsvolym, vilket kan innebära hög volatilitet.

Påverkansfaktorer

Kursen för Serstechs aktie påverkas av flera faktorer, däribland bolagets finansiella resultat, nyheter om större kontrakt eller samarbeten, förändringar i ledningen, och makroekonomiska faktorer som kan påverka marknaden för kemisk identifiering och analys. Teknologiska innovationer och regler från myndigheter inom säkerhets- och försvarssektorn kan också ha en betydande inverkan på aktiekursen.

Om företaget

Serstech är ett svenskt teknikföretag som specialiserar sig på utveckling och marknadsföring av avancerade analysinstrument för kemisk identifiering. Företaget grundades 2006 och har sitt huvudkontor i Lund, Sverige. Serstechs produkter används inom en rad olika branscher, inklusive säkerhet, försvar, och kemisk industri, för att snabbt och noggrant identifiera olika typer av kemikalier.

Tjänster

Serstech erbjuder främst handhållna Raman-spektroskopi-instrument för kemisk identifiering. Dessa instrument används för att snabbt, säkert och pålitligt identifiera ett brett spektrum av ämnen, inklusive narkotika, sprängämnen, och farliga kemikalier. Företaget erbjuder också mjukvara och databaser som kompletterar hårdvaran, vilket gör det möjligt för användarna att enkelt tolka resultaten och fatta informerade beslut.

Geografisk närvaro och kontor

Serstech har sin huvudsakliga verksamhet i Lund, Sverige, men företaget har också en internationell närvaro genom distributörer och partners. Bolaget riktar sig till en global marknad och dess produkter används av kunder i många olika länder, inklusive USA, Kina, och flera europeiska länder. Företagets globala strategi innebär att man kontinuerligt arbetar med att utöka sitt nätverk av partners och distributörer för att nå nya marknader och kundsegment.

Rulla till toppen