Zwipe aktie: Investera i framtidens biometrilösningar

zwipe aktie

Aktieinfo

Zwipe-aktien är noterad på Euronext Growth Oslo under tickersymbolen ZWIPE. Bolaget är också tillgängligt för handel på den svenska marknaden via en sekundär notering på Nasdaq First North Growth Market under samma ticker. Aktien handlas i lokal valuta beroende på marknaden, vilket är norska kronor (NOK) för Euronext Growth Oslo och svenska kronor (SEK) för Nasdaq First North.

Påverkansfaktorer

Kursen för Zwipe-aktien påverkas av flera faktorer, inklusive teknologiska framsteg inom biometriska lösningar, strategiska partnerskap med företag inom betalningsindustrin, och regleringar kring datasäkerhet och integritet. Marknadsförhållanden inom fintech-sektorn, konkurrens från andra biometriska företag och allmänna makroekonomiska indikatorer som räntor och valutakurser kan också påverka aktiekursen. Investerarnyheter, kvartalsrapporter och analytikerrapporter spelar också en viktig roll.

Om företaget

Zwipe är ett norskt teknologi- och säkerhetsföretag specialiserat på biometriska lösningar, med särskilt fokus på kontaktlösa betalningar och autentisering. Företaget grundades 2009 och har sedan dess utvecklat innovativa lösningar som integrerar biometrisk teknologi med smarta kort för att erbjuda säkra och användarvänliga betalningslösningar. Zwipe strävar efter att revolutionera säkerheten och bekvämligheten inom digitala betalningar och identitetsverifiering.

Tjänster

Zwipe erbjuder en rad olika tjänster och produkter inom biometriska lösningar. Den primära produkten är Zwipe Pay, ett biometriskt betalkort som använder fingeravtryck för att verifiera transaktioner. Utöver detta erbjuder företaget också Zwipe Access, en lösning för säker fysisk och logisk åtkomst, samt Zwipe ID, en biometrisk identitetslösning för företag och regeringar. Bolaget samarbetar med olika korttillverkare, OEM-tillverkare och finansiella institutioner för att integrera sina biometriska lösningar i deras produkter och tjänster.

Geografisk närvaro och kontor

Zwipe har sin huvudkontor i Oslo, Norge, men har en global närvaro med kontor och representationskontor på flera strategiska platser. Företaget har också verksamhet i USA, Tyskland och Singapore, vilket möjliggör en bred marknadstäckning och förmåga att stödja sina partners och kunder internationellt. Genom sitt globala nätverk kan Zwipe snabbt och effektivt distribuera sina teknologiska lösningar och anpassa dem efter lokala marknadsbehov och regulatoriska krav.

Rulla till toppen