#ERROR!

knowit aktie

Aktieinfo

Knowit AB:s aktie är noterad på Nasdaq Stockholm, vilket är den största börsen i Sverige. Aktiens ticker är KNOW. Aktien är en del av flera index, vilket inkluderar OMX Stockholm Mid Cap. Knowit-aktien handlas i svenska kronor (SEK).

Påverkansfaktorer

Kursen för Knowit-aktien påverkas av flera faktorer. Viktiga påverkansfaktorer inkluderar bolagets finansiella prestationer, förändringar i efterfrågan på IT- och konsulttjänster, makroekonomiska förhållanden, teknologiska trender samt bolagets strategiska beslut och partnerskap. Dessutom kan förändringar i lagstiftning och politiska beslut påverka aktiekursen, särskilt då Knowit har kunder inom både offentlig och privat sektor.

Om företaget

Knowit AB är ett nordiskt konsultbolag som grundades 1990. Bolaget erbjuder konsulttjänster inom IT, management och design. Knowit är känt för sin förmåga att kombinera specialistkompetens inom teknik, kreativitet och strategisk förståelse för att hjälpa sina kunder att utvecklas och digitalisera sin verksamhet. Företaget har en bred kundbas inom olika branscher, inklusive finans, offentlig sektor, tillverkning och handel.

Tjänster

Knowit erbjuder ett brett spektrum av tjänster som är indelade i fyra huvudsakliga affärsområden: Solutions, Experience, Insight och Connectivity. Solutions omfattar systemutveckling och integration, Experience fokuserar på digital marknadsföring och användarupplevelse, Insight erbjuder managementkonsulttjänster och Connectivity handlar om IoT-lösningar och digital infrastruktur. Genom dessa tjänster hjälper Knowit sina kunder att förbättra sin effektivitet, öka sin konkurrenskraft och skapa nya affärsmöjligheter.

Geografisk närvaro och kontor

Knowit har en stark geografisk närvaro i Norden med kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Utöver detta har företaget även etablerat sig i Tyskland. Företagets huvudkontor ligger i Stockholm, Sverige. Med över 30 kontor i dessa länder och över 2 800 medarbetare, har Knowit en bred och lokal förankring som gör det möjligt att leverera tjänster nära sina kunder. Bolagets geografiska spridning gör det även möjligt att dra nytta av regionala marknadsmöjligheter och att samverka över landsgränser för att leverera komplexa projekt.

Rulla till toppen