Speqta aktie: Investeringsmöjlighet med hög potential

speqta aktie

Aktieinfo

Speqta är noterad på Nasdaq First North Premier Growth Market under tickerkoden SPEQT. Aktiens ISIN-kod är SE0000862997. First North Premier är en marknadsplats som är avsedd för mindre till medelstora tillväxtföretag och erbjuder en flexibel och effektiv väg till kapitalmarknaden.

Påverkansfaktorer

Speqtas aktiekurs påverkas av flera faktorer, inklusive företagets finansiella resultat, innovationer inom digital marknadsföring, förändringar i konsumtionsbeteenden, och konkurrens från andra aktörer inom samma bransch. Övriga påverkansfaktorer inkluderar makroekonomiska förhållanden, regulatoriska förändringar, och teknologiska framsteg. Investerarens sentiment och nyheter relaterade till partnerskap eller förvärv kan också påverka aktiekursen.

Om företaget

Speqta är ett tech-företag som specialiserar sig på digital marknadsföring och prestationsbaserad annonsering. Företaget grundades med en vision att förändra hur företag kan nå sina kunder genom innovativa och datadrivna lösningar. Speqta tillhandahåller teknikplattformar och tjänster som hjälper företag att öka sin digitala närvaro och maximera avkastningen på sina marknadsföringsinvesteringar.

Tjänster

Speqtas erbjudanden är främst fokuserade på prestationsbaserad marknadsföring och inkluderar en rad tjänster och teknologiplattformar. Bland dessa finns AI-baserade lösningar för prisoptimering, sökmarknadsföring, och leadgenerering. Företaget har också utvecklat en jämförelsetjänst för produkter och tjänster, samt en plattform för influencer marketing. Speqtas tjänster syftar till att hjälpa företag att nå sina marknadsföringsmål på ett mer effektivt sätt genom dataanalys och teknikdrivna insikter.

Geografisk närvaro och kontor

Speqta har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige. Företaget har även närvaro i andra länder genom sina digitala plattformar och samarbeten med internationella partners. Den geografiska närvaron är främst fokuserad på Norden, men företaget har ambitioner att expandera sina tjänster till fler marknader i Europa och globalt. Denna breda närvaro gör det möjligt för Speqta att verka på en internationell arena och erbjuda sina tjänster till ett globalt kundsegment.

Rulla till toppen